Waar begin ik? Balansgesprek

Helderheid | Persoonlijk Plan | Advies

Balansgesprek| 15 minuten 

Plan een vrijblijvend gesprek van 15 minuten dat een leven kan veranderen.  De inzichten uit het gesprek zijn direct toepasbaar. Samen met een Vitaliteit Professional ontdekken op welk gebied de meeste disbalans zit. 


Als de balans is opgemaakt wordt persoonlijk advies gegeven om, stapsgewijs, verandering aan te brengen in de leefstijl. Balans terugbrengen gaat stap voor stap, het radicaal omgooien van leefstijl zorgt voor frustratie.

 

Het Gesprek en Persoonlijk Plan zijn helemaal gratis en vindt telefonisch of online plaats. Als gewenst bespreken we de Vitaliteit Support opties zoals het kennismakings programma '21 dagen Support' of de 'Nutrition Support' trajecten.

Supporters van Vitaliteit

Wij helpen met alle vragen over Vitaliteit en Leefstijl verandering. Een sterk Team van Leefstijl en Vitaliteit specialisten.

Het is onze missie om mensen verder te brengen met bewezen routines en natuurlijke oplossingen, zodat zij een Vitaal en Krachtig Leven mogen ervaren


Connect nu met het Support Team

  • Via chat, telefoon of video call
  •  Vitaliteit en Lifestyle professionals
  • Stap voor stap begeleiding

Investeren in gezondheid

Als we blijven doen wat we deden krijgen we meer van hetzelfde. Mensen die dat begrijpen vragen we naar zichzelf te kijken vanuit een totaalbeeld. Door van afstand naar gezondheid, de feiten en persoonlijke situatie te kijken wordt het geheel zichtbaar. Dat is het startpunt voor het vinden van oplossingen.


Meten is weten en zelfinzicht draagt bij aan bewustwording. Met informatie over wetenschappelijk bewezen routines en oplossingen is kiezen voor balans mogelijk. Leefstijl verandering is vaak noodzakelijk en wij faciliteren dat stap voor stap.


Wij maken programma's en trajecten voor de mens die in de spiegel durft te kijken en bereid is te investeren in zichzelf. Een investering in Gezondheid (tijd, energie en geld) zit in het stellen van prioriteiten en bewust kiezen voor de toekomst.