Over Vitaliteit Support

Jouw partner voor focus, groei en succes!

Vitaliteit Support voor MKB, ZZP & professionals: Verhoog productiviteit, verlaag werkdruk & stress. Krijg de support voor een solide, gezonde basis
Vitaliteit Support voor MKB, ZZP & professionals: Verhoog productiviteit, verlaag werkdruk & stress. Krijg de support voor een solide, gezonde basis
Bas Rozestraten, Leef- en Denkstijlcoach | Founder VitaliteitSupport

Hoi, ik ben Bas! de oprichter van Vitaliteit Support en een van de coaches en facilitatoren. Het is mijn persoonlijke missie om bewustwording, mentale vitaliteit en persoonlijke groei toegankelijk te maken voor iedereen die bereid is te veranderen.

als voormalig proces eigenaar was ik gewend om processen integraal te verbeteren. Nu pas ik die skills toe in de wereld van preventieve gezondheid. Het is mijn passie om de levens van anderen te optimaliseren met een unieke integrale aanpak

Na jaren onderzoek, training en coaching van ondernemers en professionals heb ik  de kern van mentale en fysieke welzijnsuitdagingen doorgrond. We zetten bewezen methoden en technieken in binnen en alle trajecten zijn getest. 

Integrale aanpak met resultaat...

Bij Vitaliteit Support begrijpen we dat het moderne leven in werk en privé uitdagingen met zich meebrengen. Veel professionals en ondernemers worden geconfronteerd met ongezonde patronen, hoge werkdruk, stress en productiviteitsproblemen.


Wij hebben een integrale aanpak en ondersteunen met 360° inzicht , begeleiding en maatwerk aanpak om samen met professionals en ondernemers duurzame resultaten te realiseren.


Door samenwerking met partners in ons uitgebreid netwerk zowel in coaching, training, leiderschap, verzuim preventie tot aan HR,  garanderen we dat we voor iedere uitdaging een oplossing op maat kunnen bieden.


Onze Missie


Onze missie is om ondernemers, bedrijven en professionals te voorzien van de tools en begeleiding die ze nodig hebben om optimaal te functioneren en presteren. Door het creëren van bewustzijn en het bevorderen van vitaliteit, streven we ernaar om elke individu te helpen een leven en carrière op te bouwen die in balans zijn, waarbij welzijn en succes hand in hand gaan.

Onze Visie


We zien een toekomst waarin ondernemer, bedrijven en professionals niet langer beperkt worden door oude gewoonten en belemmerende denkpatronen. In plaats daarvan opereren ze vanuit een plek van bewuste keuzes, veerkracht en authentieke groei. Een toekomst waarin iedereen zijn of haar unieke bijdrage kan leveren aan de wereld, ondersteund door een solide basis van vitaliteit en bewustzijn.

Ontdek onze Vitale Scans

Stress Scan

Net iets te vaak een kort lontje of gedoe? ontdek je stressniveau en begrijp hoe je meer grip krijgt op jezelf. Ontdek de Gezonde Basis.

Vitaliteit Scan

Je wilt meer focus, energie of lekkerder in je vel. Ontdek wat je kan doen om dat te bereiken. Ontvang Helder inzicht en persoonlijke tips.

Burn-out Scan

Regelmatig stressklachten en vermoeidheid? Krijg inzicht en persoonlijk advies in jouw situatie. Voorkomen is beter dan genezen.