Ik ontdekte het geheim van rust in je hoofd

Jouw short-cut om patronen te doorbreken

Je bent je er bewust van dat je gevangen zit in gedachten en patronen die je werk, relaties, geluk en gezondheid negatief beïnvloeden. Al dat denken zorgt ervoor dat je dingen uitstelt, eindeloos zoekt naar afleiding en leeft naar de verwachtingen van anderen.


Je wordt geleefd door omstandigheden en hierdoor ben je niet vrij om vanuit vertrouwen keuzes te maken die passen bij wat jij zelf wil. Alle pogingen tot verandering werken even, maar mislukken.


Dit maakt je radeloos, omdat het gewoon niet lukt om je patronen te doorbreken. Hierdoor raak je keer op keer teleurgesteld en val je terug in oude cirkels van denken en gedrag.    

     

Ik begrijp precies wat jij nu doormaakt en hoe frustrerend het is om onvrijwillig rondjes te blijven lopen in je hoofd en nooit echt vrij te zijn. Het lijkt ongrijpbaar, maar geloof me: de oplossing is dichterbij dan je denkt.


Ik investeerde 7 jaar in het ontrafelen van de geheimen van de mind en duizenden euro’s in coaching, training en bewezen effectieve methoden. De belangrijkste les; blijven zoeken werkt niet ;-)


Inmiddels heb ik een short-cut ontdekt naar rust in je hoofd en persoonlijke groei. Nu help ik mensen zoals jij met deze 'korte route' naar resultaat al in 3 weken.

     

profiel foto
Bas Rozestraten Gids voor Bewuste Mindset & Transformatie

Ben jij een zoeker en vind je met je analytische denken de oplossing niet?


Ik zorg dat jij je begrepen, gehoord en gezien voelt. Maar belangrijker nog: ik leer je alles over de werking van je eigen hoofd, zodat je op een diep niveau gaat begrijpen wat je in de weg zit.


Je gaat niet alleen begrijpen HOE je uit je hoofd komt, ik laat je ervaren dat die verandering voor je werkt.


Zo bouw jij stap voor stap aan een stevig persoonlijk fundament en ontdek je jouw ideale manier van zijn en doen.


De verandering waar je naar verlangt, ligt binnen handbereik als je bereid bent om andere en nieuwe keuzes te maken.

De kortste route naar verandering

Vitaliteit Support voor MKB, ZZP & professionals: Verhoog productiviteit, verlaag werkdruk & stress. Krijg de support voor een solide, gezonde basis

Begrijp wat in de weg zit 

Rust & Focus in 3 dagen  

Je ontvangt per direct en exclusief toegang tot mijn stappenplan en Adem Focus Video.

Leer jezelf begrijpen en ontdek de kortste weg naar persoonlijke doorbraken en blijvende verandering.

 

Vitaliteit Support voor MKB, ZZP & professionals: Verhoog productiviteit, verlaag werkdruk & stress. Krijg de support voor een solide, gezonde basis

Snel grip op gedachten

Uit je Hoofd in 3 weken

In 3 weken doorbreek je patronen van overdenken en uitstel door bewustwording, zelfinzicht en online training.

Leg de basis voor een nieuw persoonlijk fundament en ervaar in korte tijd de kracht van rust, overzicht en focus.


Vitaliteit Support voor MKB, ZZP & professionals: Verhoog productiviteit, verlaag werkdruk & stress. Krijg de support voor een solide, gezonde basis

Blijvende Verandering

1-op-1 traject met Bas

Doorbreek patronen voor eens en altijd met de exclusieve persoonlijke begeleiding van Bas Rozestraten.

Transformeer jezelf blijvend, kies bewust en leef je leven vanuit veerkracht, daadkracht en vertrouwen.


Bas Rozestraten Gids voor Bewuste Mindset & Transformatie

Alle puzzelstukjes vielen op hun plek...

In 2016 liep ik tegen mijn eigen grenzen aan. Zo doorgaan kon echt niet meer. Ik werd geleefd door gedachten, triggers en reactiviteit. Mijn analytisch denken had me ver gebracht, maar gaf geen rust, vertrouwen en overzicht. Mijn denkkracht was veranderd in gepieker en overdenken. 

Hierdoor stond ik continu aan en ervaarde ik onrust. Mijn grootste frustratie was dat het niet lukte om deze cirkels van negatief denken en gedrag te doorbreken. In elk geval niet voor langere tijd. Ik voelde me vaak eenzaam, alleen en ik vond niemand die me echt begreep of verder kon helpen.

Constante onrust

Uit wanhoop liet ik in de jaren daarvoor allerlei labels plakken zoals add en depressie, totdat ik ontdekte dat mijn symptomen binnen vrijwel alle labels pasten. Het oprakelen van het verleden in reguliere therapie zorgde voor nog meer onrust in mijn stresssysteem. 

Ik las veel boeken die me stukjes gaven van de puzzel, maar het bleef zelfhulp op papier. Gezonde voeding en leefstijl werden een religie. Stressregulatie, ademhaling, meditatie en mindfulness hielpen me tijdelijk, om het vervolgens weer te laten liggen. Niets leek echter duurzaam resultaat te geven…

Symptoombestrijding helpt alleen tijdelijk...

Alles veranderde toen ik tot het inzicht kwam dat alle puzzelstukjes nodig zijn om de puzzel van persoonlijke verandering en het vrijkomen van belemmeringen te leggen. Zonder het ene zal het andere niet beklijven en val je telkens terug in oude patronen van denken en doen. Ik ontwikkelde daarom een unieke en integrale aanpak die zich niet richt op symptoombestrijding, maar op het aanpakken van de oorzaken.

Transformatie en een veilige basis

Het is letterlijk mind blowing welke persoonlijke en innerlijke transformatie ik sindsdien heb mogen ervaren. Achteraf ben ik dankbaar voor alle twijfels, de zoektocht en frustratie. Het liet me zien waar ik nog niet vrij was en liet me mijn horizon verbreden. Met kennis van neurowetenschap, orthomoleculaire therapie, mindmanagement en tal van andere disciplines. 

Inmiddels heb ik met mijn integrale aanpak en 'korte route' naar verandering vele mensen geholpen bij hun zoektocht naar antwoorden, met vaak verbluffende en duurzame resultaten. Van in hun hoofd naar rust en overzicht. Van geleefd worden naar veerkrachtig in het leven staan. En van het helemaal alleen moeten doen naar een veilige basis van samenwerken aan persoonlijke vrijheid. 

"Bas begreep mij direct en tijdens het traject veranderde mijn manier van kijken, luisteren en doen. Hij hielp mezelf te begrijpen waarin ik de rust vond die ik nodig had. Het veranderde mijn strengheid voor mezelf en mijn relaties verbeterden. Nu heb ik meer invloed en kies ik de dingen die goed voor mij zijn" 

Toby | Systeem Specialist

Bas hield mij een spiegel voor in de maanden dat ik zijn hulp inriep. Vanaf het moment dat hij mij confronteerde met onbewuste patronen veranderde mijn perceptie van mezelf en ontstond vertrouwen. Mijn onrustige gedachten vielen weg en dat wat ik nodig had kwam naar me toe, een baan die me rust gaf en bijzondere ontmoetingen.

Joost | Architect