Uit je hoofd in 3 weken

Ik laat je zien dat verandering mogelijk is

Een basis van rust, focus en vertrouwen

In de online training ‘Uit je Hoofd in 3 Weken’ bouwen we samen jouw persoonlijke basis van rust, focus en vertrouwen.

Je leert om van een afstand naar jezelf te kijken en ontdekt waarom eerdere pogingen mislukten.

Samen pakken we de oorzaken van je oude denken en gedrag bij de kern aan, zodat de situaties waar je eerst van wegliep direct voor je veranderen. Met heldere uitleg, praktische stappen en binnen een veilige en bewezen structuur ervaar jij al in 3 weken gegarandeerd meer rust, focus en vertrouwen.

Het resultaat na 3 weken: je hebt grip op je gedachten, staat er niet meer alleen voor en zet een stevige stap naar blijvende verandering.


"Met de kennis en aandacht van Bas ben anders naar mezelf gaan kijken. Ik ervaar nu een stevig fundament door zijn aanpak en mijn toewijding. Iedere dag profiteer ik van het blijvende resultaat van veerkracht, rust en vertrouwen zowel in mijn bedrijf als privé"

Martijn | Directeur Ondernemer

"Bas is realistisch en lekker direct, hij prikte snel door een aantal dingen heen. Zijn manier van werken in combinatie met de 10 minuten Moonbird zorgde voor een kickstart om echt in actie te komen. Ik ben van reactief naar mijn proactieve houding naar anderen en op mijn werk"
jochem Das | Data analist

Herken je dit?

Je wilt grip op gedachten en minder leven in je eigen hoofd. De afleiding en donkere wolk van twijfel die veroorzaakt worden door al dat denken verstoren je doelen en geluk. 


  • Het lukt je maar niet om patronen van afleiding, onrust en overdenken te doorbreken
  • Nieuwe, gezonde en betere gewoonten geef je vaak al na een paar dagen op
  • Je weet gewoon niet meer wat je nog kunt doen om vrij te komen van twijfel en frustratie


Je weet dat je moet veranderen, maar een stemmetje in je hoofd zegt dat je dit niet kunt. Dat stemmetje heeft het mis er is helemaal niets mis met jou. Ik help je dit in te zien zodat je in 3 weken uit je hoofd komt en eindelijk weer vrij kunt kiezen voor jezelf en wat voor jou belangrijk is.

profiel foto
"Wat je ervaart is ongrijpbaar. Het gevoel dat alles wat je probeert, tussen je handen wegglipt. Niets lijkt blijvend te werken en de gedachtestroom te stoppen. Dus stop je als het even niet lukt om grip te krijgen, om daarna weer iets anders te proberen. Keer op keer opgeven voelt misschien zwak, maar dat je telkens weer doorpakt geeft aan hoe sterk je eigenlijk bent" 

" Waar je tegenaanloopt Is dat het met je huidige manier van kijken niet lukt om te veranderen… Wat jij mist is vertrouwen, doorzetting en iemand die jou begrijpt en je bij de hand neemt. Mijn enige doel is dat jij gaat zien wat werkt en waarom, zodat je dat daarna zelf  automatisch gaat kiezen en doen."
Bas Rozestraten 

Bewuste Mindset & Transformatie

Ontdek dat het echt anders kan!

Niets is frustrerender dan altijd maar in je hoofd te zitten en nooit in het moment te kunnen leven. Het probleem is dat je het veel te ingewikkeld maakt. De oplossing schuilt niet in eindeloos doorzoeken, controleren of overanalyseren. Je komt niet uit je hoofd door nog meer na te denken. Wat je zult ervaren, is dat je meer grip krijgt zodra je je snelle analytische denken uitschakelt.

 En dit is zo simpel, dat zelfs mindfulness het ingewikkeld maakt. De oplossing ligt zo voor je neus, dat je hem niet zag. Het is de afwezigheid van onrust waarin je het antwoord vindt, er is geen probleem om op te lossen.  

Door bewustwording, met gerichte aandacht en het reguleren van je ademhaling kun je afstand nemen van gedachten die je al jaren in hun greep houden. Zo werk je stapsgewijs in nog geen 20 minuten per dag aan de versie van jezelf die vanuit rust en kalmte betere, proactieve keuzes maakt.

Zodra je deze verandering ervaart en je bewust raakt van je onbewuste patronen, geeft dat vertrouwen. Het vertrouwen dat er eindelijk een blijvende oplossing is om uit de gevangenis van je hoofd te komen, je persoonlijke vrijheid terug te winnen en vanuit meer verbinding te leven.

Bas Rozestraten, Gids voor Bewuste Mindset & Transformatie

Jouw innerlijke kracht...

Je wilt veranderen en hiervoor moet je eerst uit je hoofd komen. Zolang je manier van denken hetzelfde blijft, is alles wat je vindt in video's, boeken of de eindeloze inspiratie op socials speelbal van je mind. De opluchting van weer iets hebben gevonden, wordt door je manier van denken vermorzeld. 

Mijn unieke aanpak helpt omdat deze gericht is op omdenken zonder het denken. Je leert in 3 weken je persoonlijke stop model om uit je hoofd te komen én te blijven. Mijn aanpak werkt bij klanten, omdat ze de cirkel van denken, twijfel en teleurstelling doorbreken.  

Wat er dan overblijft is jouw innerlijke kracht, vertrouwen en een veilige basis. Dit ga je bereiken en ervaren door jezelf te zien en begrijpen met mijn integrale aanpak, door oefening binnen een bewezen structuur. 

Uit je Hoofd in 3 Weken v.a. 199,-

Dit is wat je krijgt!

3 weken online begeleiding, inclusief online ademcoaching om in slechts 5 minuten rust en focus te ervaren wanneer je maar wilt. 


  • Effectief en persoonlijk Stop model - Leer om je eigen systeem van denken te begrijpen, herkennen en veranderen
  • 3 krachtige online Zoom Sessies - Ervaar de kracht van zelfonderzoek, reflectie en coaching in deze effectieve transformatie momenten
  • 3 effectieve templates - Om je voortgang bij te houden, commitment te versterken en next steps te bepalen
  • Online support - Stel je vragen en ontvang antwoord zodat je verder kan