Bewuste Transformatie

1-op-1 traject


Met de exclusieve en persoonlijke begeleiding van Bas

"Bas begreep mijn uitdagingen en valkuilen direct. Nieuwe inzichten, structuur en reflectie geven mij houvast waar ik op kan terugvallen.Nu ben ik proactief op mijn werk en in privé. Ik maak nu bewuste keuzes vanuit mezelf en zit gewoon lekker in mijn vel"
Jochem Das | Data-analyst
"In het 1-op-1 Traject van Bas leerde ik mijn denkpatronen te doorbreken door te vertrouwen op mijn eigen veilige basis. Het leven is nu leuker, fijner, ik sta sterker in mijn schoenen en ervaar meer ruimte en energie“
Lieke van Zeeland | Schrijfster

Verandering ligt binnen handbereik

Je zoekt naar oplossingen voor je onrust en je wilt af van patronen van overdenken en uitstellen. Je hebt alles al geprobeerd om grip te krijgen op je gedachten en gedrag. Ook wil je minder in je hoofd leven en meer in het moment zijn. Het frustreert aan alle kanten dat het je niet lukt om blijvend dit gevoel van rust en vertrouwen te ervaren. Cirkels van teleurstelling zorgen voor twijfel aan je eigen vermogen om te veranderen. Maar geloof me: de verandering waar je naar verlangt, ligt binnen handbereik.

Herken jij dit?

  • Je zit gevangen in een continue stroom van twijfel, gedachten en onrust
  • Je bent streng voor jezelf, hangt de perfectionist uit en neemt geen genoegen met de fouten die je maakt 
  • Je weet  gewoon niet meer wat je nog kunt doen om vrij te komen van gepieker en frustratie
profiel foto
"Ik begrijp de frustratie van jezelf niet begrijpen, vastzitten en het gevoel er alleen voor te staan. Wat je mist, is een solide basis waarop je kunt vertrouwen"
Bas Rozestraten 

Bewuste Mindset & Transformatie

Krachtig en effectief 1-op-1 traject

In dit 1-op-1 traject word je stap voor stap en op een toegankelijke manier meegenomen naar een veilige basis. Je ontdekt wat je tegenhoudt en waarom je het met je denken niet oplost. Alles in dit traject is erop gericht om jouw belemmerende patronen te herkennen en de vicieuze cirkel van twijfel, afleiding en reactief gedrag te doorbreken.     

Maar vooral ook om snel nieuwe ervaringen te creëren en proactief keuzes te maken waar je 100% op vertrouwt. Doen waar je blij van wordt, op een manier die bij jou past. Eindelijk sta je stevig in je schoenen, zonder dat je ernaast gaat lopen. De bewezen technieken die je toepast zijn krachtig en effectief en al binnen 12 weken ervaar je dat je leven blijvend is veranderd.


Ontdek dat het echt anders kan!

Het is gewoon klote om jezelf te zien vastlopen en cirkels te blijven draaien in je hoofd. Je weet dat wat je doet en denkt is wat je krijgt. Hoe frustrerend is het dan niet als je oude patronen blijft herhalen. Het maakt moedeloos en geeft een gevoel van existentiële eenzaamheid, omdat niemand je lijkt te begrijpen. Dit maakt dat je je nog meer afsluit en de stroom van gedachten met je aan de haal gaat. 


Kortstondige momenten van helderheid en vertrouwen geven voor even opluchting, maar laten vooral zien dat de oude manier van doen niet meer werkt. Hoe dan nu verder? Je analytische mind heeft je gebracht waar je nu bent en er lijkt geen alternatief. Overanalyseren en controleren maken je reactief in plaats van proactief, al lijkt het in je hoofd precies andersom.


Wat je gaat ontdekken, is dat het echt anders kan. Wat als het probleem dat je probeert op te lossen alleen maar plaatsvindt in je hoofd? De oplossing waar je naar op zoek bent, is verbazingwekkend eenvoudig. Zo eenvoudig dat je analytische mind hem over het hoofd zag en door bleef zoeken.  Zodra je gaat leren om je mind in te zetten voor zelfonderzoek, gerichte aandacht en bewuste keuzes zal je blijvende verandering ervaren.

Bas Rozestraten, Gids voor Bewuste Mindset & Transformatie

Een stevig fundament...

De gangbare aanpak is om mentale en fysieke klachten vanuit een zuil van specialisme op te lossen. Hierbij wordt een bepaalde oplossing toegepast voor een bepaald symptoom, waardoor mensen tijdelijk verlichting of vooruitgang ervaren, totdat oude patronen van denken en gedrag zich weer herhalen.

De oorzaak van de negatieve gevoelens, chronische stress of denkpatronen zijn namelijk niet aangeraakt. Hierdoor kan het geloof ontstaan dat een oplossing ontbreekt. Het mooie is: er is geen probleem – je persoonlijke fundament is gewoon wat wankel.

Ik richt me daarom op de dieper liggende patronen achter jouw herhalende patronen. We vinden dit in bewustwording, vanuit zelfinzicht en door het kiezen voor verandering. Zo ervaar je stapsgewijs de transformatie waar je naar verlangt en  een stevig fundament  waar je een leven lang op kunt terugvallen.

Ben jij klaar voor echte verandering in je leven? 

Dit is wat je krijgt in het 1-op-1 traject

3 maanden persoonlijke begeleiding en aandacht van Bas, inclusief een plan op maat en duidelijke doelen om jouw progressie bij te houden.


  • Effectieve en bewezen technieken - om je eigen systeem van denken te begrijpen, herkennen en veranderen
  • 7 online coachings- en reflectiegesprekken - voor krachtige en effectieve transformatie momenten
  • 1 Uitgebreide Focus sessie - om je commitment te versterken en next steps te bepalen
  • 24/7 online support - je staat er nooit alleen voor als je vastloopt en er zelf niet uitkomt
  • Een Gratis Moonbird  t.w.v. €179,- - train je focus en relax (ervaar het verschil al binnen 21 dagen)


Met Resultaat Garantie: We werken net zolang samen aan je doelen totdat jij tevreden bent.