Rust & focus in 3 dagen

Direct de kortste weg naar oprechte aandacht

"De heldere inzichten en simpele aanwijzingen van Bas hielpen mij direct op dag 1. Meteen meer focus met de oefeningen voor meer rust en bewustwording“
Martijn | Directeur & Ondernemer
"Bas maakte mij bewust dat mijn ademhaling heel hoog zat. Zo begreep ik snel wat de impact van stress was op mijn manier van denken."
Jochem Das

Reken af met onrust en afleiding

Je zoekt snel resultaat voor de onrust in je hoofd. Wilt af van de afleiding en twijfel die je leven negatief beïnvloeden. Maar ziet door de bomen van methodes en oplossingen het bos niet meer. Het voelt alsof je de kracht en energie niet meer hebt om het tij te keren… 

Waar kun je beginnen om de patronen waarin je vastzit te doorbreken? Eén ding is zeker: jouw analytische kracht en huidige manier van doen zijn niet voldoende om te veranderen.

Herken jij dit?

  • Je ervaart dat continue onrust en afleiding je handelen en leven beïnvloeden
  • De perfectionist in je wil snel resultaat en ervaart onrust als dat niet lukt
  • Je weet niet meer waar te beginnen, waardoor je het bij voorbaat opgeeft
profiel foto
"Het is niet nodig om geleefd te worden en alles constant te overdenken. Super a relaxed om gevangen te zitten in een donkere wolk van twijfel. Je wilt wel veranderen, maar mist hiervoor inzicht, structuur en vertrouwen... Het goede nieuws: je kunt je eigen patronen vandaag nog doorbreken. Je moet alleen weten waar en hoe je moet beginnen."
Bas Rozestraten 

Bewuste Mindset & Transformatie

Rust & Focus in 3 Dagen

In de mini training Rust & Focus in 3 Dagen ervaar je al in enkele dagen stapsgewijs meer rust en focus. Je begrijpt wat je dwarszit en hoe je hier van een afstand naar kan kijken. Door de oorzaken van je eigen onrust te begrijpen, leer je ook jezelf te begrijpen. Vanuit een integrale en bewezen aanpak zet je in deze mini training de eerste stap naar een nieuwe en solide basis. Je ontdekt hoe je kunt vertrouwen op jezelf en ervaart in nog geen 10 minuten per dag directe verandering. 


Ontdek dat het echt anders kan!

Het is gewoon een keer klaar om te blijven vastlopen in de shit show in je hoofd. Of blijf je de echte verandering nog een keer uitstellen? Zodat je gegarandeerd weer de patronen gaat herhalen van wat je altijd al deed. Op zoek gaan naar kortstondig geluk en tijdelijk resultaat helpt je van de regen in de drup. 

Frustratie en machteloosheid maken dat je nog meer alleen komt te staan en het negatieve gevoel blijft hangen. Dat geeft een gevoel van existentiële eenzaamheid, omdat niemand je lijkt te begrijpen. Je weet het niet meer en wilt verder. Je wilt persoonlijke doorbraken die de twijfel aan jezelf laten verdampen en je afleiding omzetten in oprechte aandacht en rust in je kop.      


‘Al in 3 dagen rust en focus? Vast weer een valse belofte’. Ik hoor het je denken. En denken, dat is precies je probleem. Je denkt te veel en kiest niet voor jezelf. Het is juist je huidige denken, gebaseerd op twijfel en teleurstelling uit het verleden, waar je afstand van mag nemen. Deze mini training is ook niet iets om met je oude puppy enthousiasme in te stappen. Wat duurzame verandering van je vraagt, is een onvoorwaardelijke keuze. Een keuze voor jezelf en het breken met je oude denken. Deze mini training helpt je om dit in te zien en te kiezen voor jezelf.     


Wat je gaat ervaren, is dat jij de kracht hebt om afstand te nemen van je gedachten en de shitshow in je hoofd kunt resetten. Wat als je in nog geen 5 minuten de rust vindt om bewuste keuzes te maken? De ingewikkeldheid zit in je hoofd, alleen maar daar. De oplossing waar je naar op zoek bent, is verbazingwekkend eenvoudig. Word je bewust, begrijp jezelf en ervaar je potentieel; dat is de belofte aan jezelf die jij nu waar kunt maken.

Bas Rozestraten, Gids voor Bewuste Mindset & Transformatie

Zet de eerste stap

In de mini training Rust & Focus in 3 Dagen help ik je met bewustzijn, kennis en het direct ervaren van verandering. Mijn eenvoudige en effectieve aanwijzingen zijn gebaseerd op de laatste neurowetenschappelijke inzichten. 

Je ontvangt superveel waarde, doordat ik je deelgenoot maak van mijn bewezen aanpak die voortkomt uit 7 jaar ervaring. Zo ervaar je uit eerste hand hoe ik mijn klanten help aan een veilige basis van overzicht, rust en vertrouwen. Dit is de eerste stap naar een stevig fundament voor verdere persoonlijke groei en menselijke verbinding. 

Ontdek jouw route naar rust in je hoofd 

Leer in 3 dagen de basis van een stevig fundament voor rust in je hoofd. Je ontvangt ook een 7 dagen plan om je progressie bij te houden.


Dit is wat je krijgt in de mini training Rust & Focus in 3 Dagen


  • Praktische ademvideo voor rust en focus in 5 minuten (GEEN mindfulness)
  • Persoonlijk inzicht in jouw belemmerende denk- en gedragspatronen
  • Transformerende templates voor bewustwording
  • Online support via Q&A-sessies
  • Bonus: Persoonlijk 7 dagen advies om zelf mee aan de slag te gaan